HURTIGRUTEN AS

Hurtigruten AS er en av Norges største reiselivsbedrifter – og verdens største og ledende aktør innen ekspedisjonsreiser.

Selskapet har en årlig omsetning på NOK 4 milliarder, 2600 ansatte, 200 lærlinger, og opererer til sammen 14 spesialbygde ekspedisjonsskip i norske og internasjonale farvann.

Den mest kjente virksomheten i konsernet er den legendariske ruten langs norskekysten som har gitt selskapet navnet. 11 skip går i kontinuerlig rute, med daglige avganger mellom Bergen og Kirkenes. I alt anløpes 34 havner på strekningen.

Selskapet opererer i tillegg en rekke ekspedisjonsskip i blant annet Antarktis, Sør-Amerika, Karibien, Amazonas, Canada, Grønland, Island og Svalbard. I 2018 og 2019 lanserer Hurtigruten verdens to mest avanserte ekspedisjonsskip, MS Roald Amundsen og MS Fridtjof Nansen.

Hurtigruten AS har vært medlem i GRESS-gruppen siden 1. januar 2007. Avtalen med GRESS-gruppen gjelder Hurtigruten AS, med åpning for benyttelse av eventuelle datterselskaper.

“Vi har stor fokus på å hente ut betydelige effekter fra innkjøpsområdet. Samarbeidet med GRESS gir oss tilgang til avtaler med GRESS-gruppen samt tilgang til samarbeid med GRESS-gruppens administrasjon og medlemsbedrifter. Til sammen oppnår vi besparelser og mer optimale innkjøpsrutiner.”

For mer informasjon, besøk deres hjemmeside her

Share this: